fbpx
Сьогодні
16:23 05 Бер 2019

"Укрзалізниця" відмовляється від червоних килимів і закупить вагони з новим покриттям підлоги

У 2019 Укрзалізниця отримає 40 нових вагонів із суцільним шумоізоляційним покриттям для підлоги.

Про це заявив голава правління УЗ Євген Кравцов.

«Де червоні килими? В минулому. Анонсують хороші новини: у цьому році з заводу ми отримаємо 40 нових вагонів. Вони будуть без звичних різнокольорових доріжок і розкритикованого пасажирами лінолеуму. Замість них – суцільне шумоізоляційне покриття для підлоги», – повідомив Кравцов.

Де червоні килими? В минулому. Проанонсую гарні новини: цього року з заводу ми отримаємо 40 нових вагонів. Вони будуть без звичних різнокольорових доріжок і розкритикованого пасажирами лінолеуму. Замість них – суцільне шумоізоляційне покриття для підлоги. Чому не робили це раніше і не міняємо килими одразу у всіх вагонах? Бо ціна чимала. Але перші 10 вагонів (повноцінний склад нового поїзда) отримаємо вже у березні. Там, до речі, є ще кілька новинок. Виробнику ми прописали нові технічні умови. Тож будемо чекати на зворотний зв'язок від пасажирів.

Posted by Євген Кравцов on Tuesday, March 5, 2019

Він пояснив, що через високу ціну компанія не може відмовитися від килимових доріжок у всіх вагонах. Але вже в березні УЗ отримає перші 10 нових вагонів з шумоізоляцією підолги – повноцінний склад нового поїзда.

За словами Кравцова, у вагонах передбачено ще ряд новинок, але він не уточнив, яких саме.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: