fbpx
Сьогодні
15:52 05 Бер 2019

Порошенко у Дніпрі знову скористався чорним ходом через акцію "Хто замовив Гандзюк?"

У Дніпрі на заході Петро Порошенко відмовився заходити через головний вхід і знову втік на чорний від десятка активістів з плакатами "Хто замовив Катю Гандзюк?" та відповідями "Андрій Гордєєв" та "Євген Рищук", бо обидва – партійці Блоку Петра Порошенка, і обидва не звільні з посад. Гордєєв досі керує Херсонською областю у президентській владній вертикалі.

Про це пишуть у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Так от, пан президент знову втік. Знову втік на чорний хід і через нього знову намагався вийти з заходу. Але активісти його все одно зустріли. Порошенко і його оточення бачили і плакати, і наших людей, і питання почули, але швидко втікли в машини.
Більше того трансляцію, яку вів Артем Романюков, намагалися зірвати дивними методами – наярювали на телефон, а потім спамили у вайбері, щоб вимикалась фб-трансляція двіжу. Коли на ці номери передзвонювали – ніхто не відповідав. Після акції дзвінки та повідомлення припинились. Втік президент, втікли з ним і недоранкери", – повідомили активісти.

Всім привіт! Порошенко знов злякався(((Тільки що в Дніпрі на заході Петро Порошенко відмовився заходити через головний…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Tuesday, March 5, 2019

У Дніпрі активісти зустрічають Петра Порошенка плакатами з прізвищами Андрія Гордєєва та Євгена Рищука – людей, які мають бути відсторонені від своїх посад та позбавлені змоги впливати на правоохоронні органи.

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Tuesday, March 5, 2019

"Але ховатись довго не вийде. Бо ми продовжимо переслідувати Порошенка, поки Гордєєв та Рищук не будуть звільні з посад та не будуть позбавлені влади, щоб їм легше було потрапити на лаву підсудних. Ми будемо переслідувати Петра Порошенка доки третій замовник вбивства – Владислав Мангер – не заїде на СІЗО, чого досі не може добитись гепрокурор Юрій Луценко", – зауважили у спільноті.

Нагадаємо, Порошенко пішов подавати документи до ЦВК через чорний хід через акцію активістів "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: