fbpx
Сьогодні
відео 14:56 05 Бер 2019

Іронічне відео гурту ТІК про вибори "розлітається по мережі"

Серед інтернет-користувачів набирає популярність музичний кліп гурту ТІК на пісню Циклони, присвячений президентським виборам в Україні.

Всього за п'ять днів гумористичний ролик про НП на виборчій дільниці в одному з сіл країни зібрав понад мільйон переглядів.

Самі музиканти назвали свою відеороботу "передвиборчим екшном".

За сюжетом кліпу, напередодні виборів там стався прорив каналізації, через що доля виборчого процесу лягла на плечі місцевого асенізатора.

При цьому як сам кліп, так і композиція, на яку його знято, рясніють різними алюзіями на реальних кандидатів, що претендують на президентську посаду.

"Циклони – це гротескна форма того, що відбувається у нашій країні напередодні виборів. Якщо ви хоча б раз не посміхнетеся протягом нашого відео Циклони, обіцяю вам повернути долар по вісім. А якщо серйозно, ставтеся до виборів не як до розваги, а як до відповідальної місії. Тому що зараз від кожного з нас залежить асенізація політичних процесів в нашій країні та добра погода", – зазначив лідер гурту Віктор Бронюк.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: