fbpx
Сьогодні
19:01 05 Бер 2019

Гучне вбивство в Києві: у ГПУ заперечують зв'язок ювеліра і справи "діамантових прокурорів"

Генеральна прокуратура заявляє, що вбитий у вівторок власник ювелірного заводу Сергій Кисельов не був причетним до справи "діамантових прокурорів".

Про це повідомив речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко, передає УП.

"Громадянин Кисельов, якого було вбито у Києві, взагалі не має процесуального статусу у кримінальному провадженні, яке розглядається у суді", – заявив спікер.

"Він не був свідком, потерпілим або заявником, тому заява представника колишнього керівництва ГПУ стосовно статусу загиблого є неправдивою", – розповів Лисенко, коментуючи заяву екс-заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе.

Сакварелідзе писав, що Кисельов упізнав свої діаманти в справі "діамантових прокурорів" Володимира Шапакіна і Олександра Корнійця.

Також він розповів, що справа "діамантових прокурорів" є розгалуженою і Кисельов фігурував у третьому епізоді.

За його словами, перша справа стосується хабарів, друга – спроба віджиму сміттєвого бізнесу, а третя – заяви Кисельова, який повідомив до прокуратури, що впізнав свої втрачені діаманти серед майна Корнійця.

Крім того екс-заступник генпрокурора Віталій Касько в коментарі УП розповів, що Кисельов є потерпілим у справі "діамантових прокурорів".

"У 2010 році в Кисельова правоохоронці провели обшуки і вилучили дорогоцінності. Згодом ці догороцінності "загубилися", – сказав він.

Касько також розповів, що бізнесмен упізнав свої діаманти у прокурора Корнійця і з цього приводу давав свідчення у прокуратурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: