fbpx
Сьогодні
09:29 05 Бер 2019

Гладковський-молодший зняв відео, в якому пригрозив назвати замовників розслідування

Син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський відповів на розслідування журналістів про розкрадання в Укроборонпромі та пообіцяв скоро розказати, хто надіслав журналістам інформацію.

Про це Гладковський-молодший заявив у відео.

"Полотно за мною називається "зельонка", дозволяє стати автором власної програми буквально за мить. Це програма зі створення оперативної графіки дозволяє зробити будь-яку неіснуючу розмову реальною. Цікаві часи – до реальності домішують фейк і ось їх вже не відрізнити від правди", – каже Ігор Гладковський.

"Що це за розслідування, яке нищить мого батька та мене особисто. Три пункти, щоб пояснити все. Мета номер один – дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії і це головна причина появи розслідування програми "Наша гроші", – стверджує він.

За його переконаннями, для цього "обирають людину, пов'язану міцними робочими стосунками з державою, накривають шквальним вогнем фейків, ними нав'язується думка "команда погана, а отже і президент поганий".

Гладковський-молодший стверджує, що такою мішенню для фейків було обрано його батька – першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

"Тож пригадаємо, що живемо у правовій країні і можемо законно, через суд, за кожен бездоказовий факт, як вони там кажуть "виписати люлєй", а ще дуже скоро ви дізнаєтесь, хто насправді зліпив цей фейк та злив його журналістам", – заявив Ігор Гладковський.

Мне в выступлении Гладковского-сына очень понравилось, как он прямо заявил: Порошенко – член их команды, а не "сам по себе" и не "ничего не знал".Это важно, я думаю.

Posted by Yakovina Ivan on Monday, March 4, 2019

Если посмотреть на ответ Игоря Гладковского Денису Бигусу с профессиональной точки зрения:1. Технологично выровняли…

Posted by Катерина Рошук on Monday, March 4, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: