fbpx
Сьогодні
12:53 05 Бер 2019

Фігурант розслідувань Бігуса про розкрадання в оборонці подав до суду на журналістів

Фігурант розслідування про розкрадання оборонки син колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського Ігор подав до суду на журналіста Дениса Бігуса.

Про це свідчить інформація на порталі Судова влада.

Згідно інформації, Гладковський молодший подав позов 4 березня до Подільського районного суду Києва.

 

Відповідачами є громадська організація "ТОМ 14", керівник програми "Наші гроші" Денис Бігус і журналіст-розслідувач Леся Іванова.

Напередодні Ігор Гладковський відповів на розслідування журналістів про розкрадання в Укроборонпромі та пообіцяв скоро розказати, хто надіслав журналістам інформацію.

25 лютого видання "Bihus.info" оприлюднило розслідування про те, як люди з оточення Петра Порошенка курують розкрадання в оборонній сфері. У розслідуванні фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.

За даними журналістів, 22-річний Гладковський-молодший разом із партнерами організував постачання контрабандних російських деталей для військової техніки, за які держпідприємства переплачували у 2-4 рази, купуючи його у фірм-прокладок. Керівництво "Укроборонпрому" знало про оборудки і давало на них згоду.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: