fbpx
Сьогодні
Відео 13:29 04 Бер 2019

У Миколаєві студента виштовхали зі сцени через заяву, що він купив свій диплом

Фото: Ілюстративне

У Миколаєві студент Чорноморського національного університету імені Петра Могили заявив, що купив диплом про закінчення закладу вищої освіти. Відбулося це просто під час церемонії вручення дипломів.

Студент факультету фізичного виховання і спорту у стані алкогольного сп'яніння заявив, що працював у Польщі, де заробив грошей та заплатив за диплом 350 доларів, повідомляє  niklife.

Після цих слів студент розірвав свій документ. Спершу у хлопця намагався відібрати мікрофон декан факультету Андрій Чорнозуб, а потім студента зіштовхнули зі сцени інші студенти. Проте той не заспокоївся, і продовжував свій "виступ" доти, допоки його не вигнали з актової зали.

Через певний час декан Чорнозуб повідомив Facebook, що звернувся в поліцію з проханням розібратися, чи справді студент придбав свій диплом.

"Почувши це, я не зміг змиритися і тому вирішив написати заяву до поліції. Якщо дійсно такий факт на нашому факультеті має місце, хотілося б, щоб винні були покарані", – заявив декан.

Він заявив також, що студент завчасно встановив відеокамеру під сценою. Отже, на думку декана, заява студента була запланованою провокацією задля дискредитації університету.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1257586734392897&id=100004247470525

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: