fbpx
Сьогодні
19:40 04 Бер 2019

У Кабміні відреагували на скасування "газової постанови"

Кабінет міністрів оскаржить рішення Окружного адміністративного суду Києва про визнання незаконною постанови уряду, якою до жовтня 2018 року визначався порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

Про це на своїй сторінці в Fаcebook повідомив прес-секретар прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Василь Рябчук.

"Про сьогоднішнє "рішення" Окружного адміністративного суду Києва. Рішенням, про яке йдеться, скасовано постанову, яка втратила чинність", – нагадав він.

Про сьогоднішнє «рішення» окружного адміністративного суду м. Києва.Рішенням, про яке йдеться, скасовано постанову,…

Posted by Vasya Ryabchuk on Monday, March 4, 2019

"Оскаржена постанова Кабінету міністрів від 27 квітня 2016 р. №315 втратила чинність згідно з постановою Кабінету Міністрів від 19 жовтня 2018 року номер 867 "Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу", – заявив Рябчук.

При цьому він наголосив, що навіть попри це, Кабінет міністрів подаватиме апеляцію і оскаржить це рішення в установленому порядку.

Раніше Окружний адміністративний суд міста Києва визнав протиправною та нечинною постанову Кабінету міністрів №315 від 27 квітня 2016 року, якою, в тому числі, визначався порядок формування ціни на природний газ для потреб населення.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: