fbpx
Сьогодні
09:51 04 Бер 2019

У китайському Starbucks з'явилася чашка в формі котячої лапи. Це викликало неабиякий ажіотаж

Китайський філіал мережі кав'ярень Starbucks випустив у продаж склянки у вигляді котячих лап. Новий продукт викликав ажіотаж серед китайців.

Серія склянок поступила у продаж ще 26 лютого, однак, в обмеженій кількості. Ціна однієї склянки становить 199 юанів (близько 30 доларів).

Після того як склянки з'явились у продажі, їх дуже швидко почали розкуповувати: біля магазинів Starbucks вишикувались черги, дехто навіть розбиває намети в надії купити популярну склянку. За кілька днів у чергах стались низка конфліктів між покупцями.

Найпопулярнішою виявилася прозора чашка, в яку "вбудована" ємність у вигляді котячої лапки. За нею люди шикувалися в чергу ще до відкриття кав'ярень.

За неперевіреною інформацією, в інтернеті за хвилину продали тисячу таких чашок. Ті, хто не захотів купувати чашки онлайн прийшли в магазини. Але "котячих лапок" на всіх не вистачило і люди стали битися за них.

На такій популярності вирішили нажитися спекулянти. При дійсній вартості чашки в 199 юанів ($ 30) в інтернеті їх можна знайти за 400-1,8 тисячі юанів ($ 60-269).

Starbucks буде продавати чашки до 3 березня, по тисячі кухлів в день. Онлайн одна людина може купити тільки одну кружку.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: