fbpx
Сьогодні
09:45 04 Бер 2019

Стало відомо, до якого числа кандидат в президенти може забрати заявку

До 7 березня включно кандидати на пост президента України повинні остаточно визначитися зі своєю участю у виборах 31 березня.

Згідно з календарним планом з підготовки та проведення виборів президента, 7 березня – останній день, коли кандидати можуть подати заяву до Центральної виборчої комісії України про відмову балотуватися на пост президента.

8 березня – останній день, коли ЦВК повинна прийняти рішення по таким можливим заявам. В цей же день ЦВК повинна затвердити форму, колір і текст виборчого бюлетеня.

Крім того, до 7 березня включно довірені особи кандидатів у загальнодержавному або відповідному територіальному виборчому окрузі повинні подати в окружні виборчі комісії подання щодо кандидатур до дільничних виборчих комісій (по одній особі до однієї виборчої комісії від одного кандидата).

Також до 7 березня включно кандидати на пост президента, їх уповноважені представники в ЦВК і Міністерство закордонних справ повинні запропонувати ЦВК свої кандидатури до складу дільничних виборчих комісій за кордоном.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: