fbpx
Сьогодні
Фото 18:53 04 Бер 2019

Поліція знайшла прослушку біля офісу Зеленського, в СБУ виправдовуються

Біля офісу кандидата в президенти Володимира Зеленського поліція виявила елементи апаратури для прослуховування.

Так прокоментував міністр внутрішніх справ Арсена Аваков знахідку правоохоронців, про яку повідомила прес-служба столичної поліції.

"Поліція Києва виявила під офісом кандидата в президенти Володимира Зеленського елементи апаратури прослуховування. Ведеться розслідування", – цитує міністра Департамент комунікації МВС.

У свою чергу, екс-радник Авакова і нардеп Антон Геращенко написав, що "пристрої прослуховування, які знайшли сьогодні в офісі кандидата в президенти Володимира Зеленського, – спеціального призначення".

"Цю техніку не можна купити в Інтернеті чи на базарі. Вона продається лише суб'єктам оперативно-розшукової діяльності, які мають ліцензію, що видається СБУ", – заявив Геращенко, який часто озвучує закриту інформацію правоохоронців.

прослушка

"Таку ж техніку, того ж виробництва, 4 роки тому незаконно встановили в кабінеті заступника міністра МВС Сергія Чеботаря", – додав він.

прослушка

Геращенко припустив, що "Україна стоїть на порозі свого Уотергейту" – скандалу з прослуховуванням політичних опонентів.

При цьому Служба безпеки України заявляє, що знайдена поліцією апаратура для прослуховування належить їй, але слухала СБУ не кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це йдеться в офіційному коментарі, поширеному на офіційній сторінці відомства у Facebook.

"СБУ дійсно здійснює оперативно-технічні заходи у місті Києві за адресою Білоруська,26. Ми відповідально заявляємо, що ці заходи ніяк не пов'язані з жодним із кандидатів у президенти України або їх оточенням", – йдеться в заяві.

Служба безпеки України діє виключно у межах та у спосіб, передбачені українським законодавством та Конституцією України….

Posted by The Security Service of Ukraine on Monday, March 4, 2019

За вказаною адресою не зареєстровані офісні приміщення, до яких мають відношення кандидати.

В СБУ наполягають, що всі дії відбуваються на підставі ухвали суду стосовно особи, яка жодним чином не пов'язана з виборчою кампанією.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: