fbpx
Сьогодні
22:56 04 Бер 2019

Офіційно: Садовий подав заяву до ЦВК про відкликання своєї кандидатури з виборів президента

Мер Львова, лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий подав заяву до Центральної виборчої комісію (ЦВК) про відкликання своєї кандидатури з виборів президента України 31 березня.

Про це повідомляє прес-служба "Самопомочі".

"Саме зараз Україна має шанс обрати проукраїнського антикорупційного президента. Той шлях, яким йде країна зараз, заведе в дуже темні часи. Хтось може зі мною погодитись, чи не погодитись, але я так думаю. І тому я прийняв для себе непросте, але дуже відповідальне рішення", – заявив Садовий.

Незважаючи на відкликання своєї кандидатури, політик закликав всіх виборців прийти на дільниці в день виборів і виконати свій "священний обов'язок" – проголосувати.

"Знаєте, як на Великдень всі християни йдуть святити паски? Отак щоб всі прийшли і проголосували – це дуже важливо. – Кожен матиме свої пріоритети стосовно того чи іншого кандидата. Але треба проголосувати, щоби в нас не вкрали вибори і щоб вони відбулися чесно", – додав Садовий.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: