fbpx
Сьогодні
22:32 04 Бер 2019

Двоє українців претендують на звання "Боксер десятиліття"

Два авторитетні спеціалізовані портали BoxingScene та Sporting News включили українських боксерів Володимира Кличка і Василя Ломаченка до числа кандидатів на звання "Боксер десятиліття".

Окрім українців, у списку номінантів, зокрема, присутні Геннадій Головкін з Казахстану, американці Андре Ворд та Флойд Мейвезер, філіппінець Менні Пакʼяо, повідомляє Klitschko-brothers.com.

"У період з 2010-го по 2017 роки Володимир Кличко провів 13 боїв, здобувши 11 перемог (сім – дострокових). Серед його кращих перемог видання називають поєдинки із Семом Пітером, Девідом Хеєм, Тоні Томпсоном, Олександром Повєткіним та Кубратом Пулєвим.

"Перемога Володимира над Брайантом Дженінгсом у квітні 2015-го стала для українця 22-ю поспіль за останні 11 років – неймовірний результат для суперважкого дивізіону. У 39-річному віці він програв Тайсону Ф'юрі, але в 41 виглядав відмінно у бою проти Ентоні Джошуа", – пояснили свій вибір укладачі рейтингу.

Про Ломаченка, який перебуває серед претендентів завдяки перемогам над Ніколасом Волтерсом, Гільєрмо Рігондо, Хорхе Лінаресом та Гарі Расселом, укладачі рейтингу пишуть: "Українець із самого початку продемонстрував, що не має наміру боротися з другосортними супротивниками. Він кинув виклик суворому ветерану Орландо Салідо на вакантний титул 2014 року у своєму другому професіональному бою, програвши роздільним рішенням суддів багато в чому через брудну тактику суперника. Ця поразка залишається єдиною в його послужному списку".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: