fbpx
Сьогодні
22:03 03 Бер 2019

Вибори-2019: Бекешкіна прокоментувала шанси Гриценка після об'єднання з Садовим

Шанси Анатолія Гриценка на вихід до другого туру після об'єднання з Андрієм Садовим зросли.

Таку думку в коментарі 24 каналу висловила директор фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.

"У Гриценка і Садового дуже спільний електорат. І це підвищує шанси Гриценка на вихід до другого туру. Для українців, які взагалі не збиралися голосувати, або їм важко визначитися, це об'єднання буде позитивним знаком. Вони можуть піти і проголосувати", – зазначає Ірина Бекешкіна.

За словами експерткині, на скільки підвищиться рейтинг Гриценка – складно сказати. Гриценка підтримають виборці Садового і ті, хто побачить в їхньому об'єднанні позитив. Ситуація дуже швидко змінюється. Зовсім нещодавно соцопитування показували тенденцію до зниження рейтингу Юлії Тимошенко і підвищення Порошенка. Здавалося, що в другому турі будуть Зеленський і Порошенко. Але після корупційного скандалу з "Укроборонпромом", який може знизити рейтинг Порошенка, і появи шансів у Гриценка важко робити прогнози.

Водночас, зауважує Ірина Бекешкіна, щодо об'єднання "Самопомочі" і "Громадянської позиції" на парламентських виборах, тут потрібна згода партійців Гриценка і Садового.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: