fbpx
Сьогодні
19:05 03 Бер 2019

В Україні успішно завершилися випробування бронеавтомобіля "Барс-8"

В Україні успішно завершилися випробування бронеавтомобіля "Барс-8".

Про це повідомляє "Урядовий портал" у Facebook.

"Це сучасна ефективна машина на рівні кращих світових стандартів. "Барс-8" має шасі підвищеної прохідності, 6,7-літровий турбодизельний двигун Cummins, броньований протимінний і балістичний захист, систему забезпечення життєдіяльності екіпажу", – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що новий бронеавтомобіль будуть застосовувати в умовах бойових дій для транспортування особового складу та вантажів, а також для виконання тактичних завдань, охорони блокпостів і в якості медичного евакуаційного транспорту.

Барс-8

Успішно завершились державні випробування бронеавтомобілю «Барс-8»! Це сучасна ефективна машина на рівні кращих світових стандартів. «БАРС-8» має шасі підвищеної прохідності, 6,7-літровий турбодизельний двигун Cummins, броньований протимінний і балістичний захист, систему забезпечення життєдіяльності екіпажу. БАРС-8» будуть застосовувати при веденні бойових дій, для транспортування особового складу, перевезення вантажів в умовах бойових дій, виконання тактичних завдань та охорони блокпостів, використання в якості медичного евакуаційного транспорту.

Posted by Кабінет Міністрів України on Friday, March 1, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: