fbpx
Сьогодні
Фото 23:08 03 Бер 2019

Львів дарує весну Копенгагену: Wizz Air відкрив новий напрямок

Фото: facebook.com/LvivAirport

Сьогодні, 3 березня, авіакомпанія Wizz Air розпочала виконувати польоти за маршрутом Львів-Копенгаген. Це перший новий напрямок, який відкриває аеропорт "Львів" у літньому сезоні 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту "Львів".

Рейс буде виконуватись двічі на тиждень – у середу та неділю. Приліт у Львів – 19:15, виліт – 19:45.

Вартість квитка в одну сторону стартує від 909 грн.

Wizz Air

Фото: facebook.com/LvivAirport

"Сьогодні з Копенгагена прибули 57 пасажирів, у зворотному напрямку відлетіли 99 осіб. Приємною особливістю рейсу стало те, що його обслуговувала україномовна команда, яка складалась переважно з чарівних дівчат. То ж вони створювали додатковий весняний настрій для пасажирів у сонячному Львові та у, сьогоднішньому похмурому, Копенгагені", – йдеться у повідомленні.

Wizz Air

Фото: facebook.com/LvivAirport

Зазначається, що авіакомпанія Wizz Air у літньому сезоні, який починається 31 березня, суттєво змінює частотність на п'яти напрямках: у Братиславу, Гданськ, Берлін, Вроцлав та Дортмунд. До того ж, слід відзначити і географію польотів авіакомпанії Wizz Air – вона зараз розширяється до шести країн Європи: Польща, Німеччина, Англія, Литва, Словаччина та Данія.

Отож, останні зміни виведуть Wizz Air у абсолютні лідери серед перевізників, які здійснюють рейси з/до аеропорту "Львів": авіакомпанія буде виконувати польоти у 10 напрямках, у шість країн Європи. А частотність у літній сезон сягне 31 рейсу в тиждень.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: