fbpx
Сьогодні
11:27 02 Бер 2019

У Токіо на Олімпіаді-2020 заборонять палити

Фото АР

Японія запровадить повну заборону на куріння у Токіо під час проведення Олімпіади-2020.

Про це повідомляє АР.

"Організатори Олімпійських ігор-2020 в Токіо вирішили заборонити куріння тютюнових виробів і використання вейп-пристроїв на всіх олімпійських об'єктах", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заборона буде більш суворою, ніж на двох останніх літніх Олімпійських іграх в Лондоні і Ріо-де-Жанейро.

Агентство інформує, що в минулому році Японія законодавчо заборонила куріння в громадських закладах, але до того списку не потрапила половина всіх барів і ресторанів.

"Водночас, в Японії досить терпляче ставляться до тютюну, в половині закладів громадського харчування можна палити. В країні дозволена реклама тютюну на телебаченні, на пачках цигарок немає графічних попереджень про шкоду для здоров'я", – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що японський уряд має велику частку в тютюновому бізнесі. Йому належить третина акцій найбільшої сигаретної компанії Japan Tobacco Inc.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: