fbpx
Сьогодні
17:25 02 Бер 2019

Офіційно: Гнап знімає свою кандидатуру на виборах Президента

З'їзд партії «Сила людей» закликав кандидата у президенти Дмитра Гнапа зняти свою кандидатуру на посаду Президента України.

Про це стало відомо під час 11-ого Всеукраїнського з'їзду партії «Сила людей», що проходить 2 березня у Дніпрі, передає Укрінформ.

«Відкликати кандидата від політичної партії «Сила людей» на посаду Президента України та дати йому можливість добровільно відмовитися від подальшого балотування на посаду Президента України та зняти свою кандидатуру у строк до 7 березня», – йдеться в рішенні з'їзду.

Гнап, виступаючи на з'їзді, наголосив, що має бути виконано рішення 10-го з'їзду, що у разі появи єдиного кандидата від демократичних сил, кандидатура від партії знімається. «То нині ми маємо виконати це рішення з'їзду і підтримати Анатолія Гриценка, який став кандидатом від демократичних сил», – зазначив Гнап. Також під час з'їзду він висловився про можливий вихід з партії у разі, якщо не буде підтримано єдиного кандидата.

З'їзд після довгих дебатів вирішив офіційно оголосити про вихід політичної партії «Сила людей» з виборчої кампанії.

Щодо підтримки єдиного кандидата від демократичних сил у партії не визначились, мотивуючи тим, що крім Гриценка, кандидатом від демократичних сил є ще й Роман Безсмертний. Чи підтримуватиме когось із них партія на президентських виборах стане відомо після того, як розглянуть пропозиції про співпрацю від цих кандидатів.

Крім того, однопартійці у провину Гнапу поставили історію про передачу бійцям на фронт коштів від міжнародної премії, яку Гнап виграв у 2015 році.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: