fbpx
Сьогодні
22:49 01 Бер 2019

Співпраця з Садовим: Гриценко розповів про подальші кроки

Анатолій Гриценко і Андрій Садовий у понеділок підпишуть угоду, де будуть окреслені базові цінності, підходи, стратегічні завдання які політики будуть спільно вирішувати.

Про це Гриценко повідомив у ефірі Радіо НВ.

За його словами, їхні голови штабів вже взаємодіють між собою.

"Очевидно, що в рамках цього далі ми буде наступне, оскільки ми повинні не просто заявити і розійтися задоволені і пити пиво чи горілку. Ми повинні тепер ще більш ефективно діяти, тому що шанс став ще більш вірогідним, а це робить відповідальність ще більш важкою", – зауважив Гриценко.

Серед наступних дій він також назвав організацію спільної взаємодії людей, які працювали окремо з Гриценко та Садовим – креатив, який працює на медіа, рекламу, борди, газети тощо.

"Треба донести це до людей тепер вже спільно. Якщо ми команда, а ми команда, то це означає, що рішення вже не буде прийматися одноосібно. Вони повинні прийматися спільно", – наголосив Гриценко.

За його словами, у Громадянської позиції вже є досвід праці з різними партіями.

"Ми отримали досвід як організувати взаємодію на всіх рівнях, аж до села, селища, міста, де є наші партійці. Я дуже сподіваюся, що попри якісь людські тертя, які завжди є, у нас вистачить відповідальності і політичної волі і мені, і Андрію Івановичу для того, щоб цей процес пройшов максимально безконфліктно й ефективно", – зазначив Гриценко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: