fbpx
Сьогодні
17:10 01 Бер 2019

Наєв розповів, чого бояться окупанти на Донбасі

Російські збройні формування визнають перевагу українського оборонного комплексу, а також бояться протитанкових ракетних комплексів українського виробництва.

Про це повідомив командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв в інтерв'ю виданню "Тиждень".

"Навіть під впливом тієї російської пропаганди, яка тисне на їхню свідомість, вороги змушені визнавати перевагу українського оборонного комплексу, а також протитанкових ракетних комплексів, які випускаються в Україні. Вони справді бояться, бо є кого й чого боятися", — заявив Наєв.

Він також додав, що сьогодні Збройні Сили успішно реалізують стратегію переозброєння механізованих і мотопіхотних бригад, аби всі мали сучасні протитанкові ракетні комплекси.

"В ЗC успішно реалізується стратегія переозброєння механізованих і мотопіхотних бригад, щоб кожна з них мала сучасні протитанкові ракетні комплекси. Підрозділи мають сучасні вітчизняні протитанкові засоби, які ефективно використовуються в бойових умовах. Багато уваги приділяється забезпеченню їх тепловізійними прицілами, антиснайперськими комплексами, станціями радіоелектронної боротьби та безпілотними літальними апаратами для здійснення аеророзвідки та координування вогню. Це та інше новітнє озброєння є хорошим аргументом для якомога швидшого завершення бойових дій", — розповів командувач Об'єднаних сил.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: