fbpx
Сьогодні
23:52 28 Лют 2019

Садовий про об'єднання з Гриценком: Я у п'ятницю о 13-тій зроблю заяву щодо виборів

Лідер партії "Самопоміч", кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що у п'ятницю о 13-тій годині зробить важливу заяву щодо виборів.

Про це він сказав в ефірі програми "Право на владу".

"На сьогоднішній день ми є близькі до того, щоб дати шанс нашій державі на перевантаження, не треба спішити, всьому свій час", – зазначив він на питання про можливе зняття своєї кандидатури на користь Гриценка.

"Я люблю спілкуватися з людьми, всьому свій час", – прокоментував Садовий свою зустріч сьогодні з Гриценком у столичному кафе.

Раніше Садовий заявив, що останні дані соціальних опитувань стануть вирішальними для вирішення питання щодо єдиного кандидата від демократичної опозиції.

Згідно результатів опитування всеукраїнського опитування Центру "Соціальний моніторинг" та Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка, які були оприлюднені 27 лютого, Анатолія Гриценка підтримують 8,8% респондентів, Андрія Садового – 4%.

Раніше повідомлялося, що за даними УП, Садовий зніме свою кандидатуру взамін на те, що Гриценко погодиться йти на вибори повністю на базі "Самопомочі".

Зазначимо, що висунутий від партії "Сила людей" кандидат у президенти Дмитро Гнап також раніше обіцяв, що зніме свою кандидатуру, якщо перед першим туром виборів висунуть єдиного кандидата від демократичних сил.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: