fbpx
Сьогодні
16:46 28 Лют 2019

У КМДА назвали топ-причин відмови киянам у субсидії

Найбільш поширеною причиною відмови в призначенні житлової субсидії є наявність простроченої понад 2 місяців заборгованості з оплати комунальних послуг.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) у відповіді на запит "УНН".

За даними відомства, найбільш поширеною причиною відмови є наявність простроченої понад 2 місяців заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також часто в наданні субсидії відмовляють через неналежним чином заповнену заяву про призначення житлової субсидії та декларацій про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Крім того, причиною для відмови може стати несплата єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у розмірі, не меншому ніж мінімальний, сумарно протягом 3 місяців у періоді, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії, і в цей час особа перебувала за кордоном сукупно понад 60 днів протягом періоду, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: