fbpx
Сьогодні
11:06 28 Лют 2019

Гриценко і Садовий анонсували прийняття рішення щодо висунення єдиного кандидата

Лідер партії "Самопоміч", кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що останні дані соціальних опитувань стануть вирішальними для вирішення питання щодо єдиного кандидата від демократичних сил на президентських виборах.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, йдучи на вибори, він усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти "ставлеників олігархів і мародерів при владі".

"Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій", – написав Садовий.

Він зазначив, що показники, на які буде звертати увагу — рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві.

Кандидат у президенти висловив переконання, що єдиний кандидат від демократичних сил має всі шанси перемогти.

Згодом кандидат у президенти Анатолій Гриценко повідомив, що настав час для ухваленні рішення.

"Настав час – єднати зусилля і перемагати мародерів. Щоб дати шанс Україні і українцям. За пару годин зустріч з Андрієм Івановичем. Будемо приймати рішення. Важливе і відповідальне", – повідомив він у Facebook.

Настав час – єднати зусилля і перемагати мародерів. Щоб дати шанс Україні і українцям. За пару годин зустріч з Андрієм Івановичем. Будемо приймати рішення. Важливе і відповідальне.

Posted by Анатолій Гриценко on Thursday, February 28, 2019

За даними УП, Садовий може зняти свою кандидатуру взамін на те, що Гриценко погодиться йти на вибори повністю на базі "Самопомочі".

Крім того у четвер у Гриценка планується ще одна зустріч з іншим кандидатом у президенти – Юлією Тимошенко. На ній лідерка "Батьківщини" та Гриценко мають домовитися про "правила гри", щоб не воювати одне з одним.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: