fbpx
Сьогодні
09:56 28 Лют 2019

Бізнес в Росії: Діти Трампа займались плануванням будівництва Trump tower в Москві

Іванка Трамп і Дональд Трамп молодший були ключовими фігурами в планах побудувати Trump Tower в Москві.

Про це колишній захисник Дональда Трампа Майкл Коен заявив під час публічних свідчень перед Комітетом з нагляду Палати представників Конгресу США, пише AP.

Коен розповів, що він приблизно 10 разів інформував Іванку і Дональда-молодшого про цю операцію.

Заява Коена суперечить твердженням Трампа-молодшого, який заявляв Конгресу в 2017 році, що був тільки "периферійно обізнаний" про пропозицію.

Трамп-молодший назвав Коена незадоволеним колишнім співробітником, який просто хоче врятувати себе.

Дональд і його брат Ерік Трампи припустили, що Коен ображений на їхню родину, тому що йому відмовили в роботі в Білому домі. Коен цю заяву відкинув.

Як повідомлялося, під час публічних свідчень перед Комітетом з нагляду Палати представників Конгресу США Коен заявив, що Трамп не прямим способом вказував йому брехати Конгресі про його бізнес з РФ. Адвокат назвав свого колишнього шефа расистом і шахраєм.

Він також розповів, що Трампу, на той момент кандидата в президенти США, було заздалегідь відомо, що WikiLeaks планує опублікувати вкрадені у Демократичної партії США документи, завдавши таким чином шкоди кампанії його конкурентки Гілларі Клінтон.

У Білому домі заявили, що Коен бреше, щоб скоротити собі термін ув'язнення.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: