fbpx
Сьогодні
15:52 27 Лют 2019

Свіжі президентські рейтинги: у трійці лідерів знову ротація

Шоумен Володимир Зеленський лідирує в президентському рейтингу, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та чинний президент Петро Порошенко йдуть слідом майже нарівні.

Про це свідчать дані всеукраїнського опитування Центру "Соціальний моніторинг" та Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка, оприлюднені 27 лютого.

Лідером президентського рейтингу є Зеленський, за якого готові проголосувати 27,3% опитаних, серед тих, хто визначився з вибором та готовий взяти участь у голосуванні.

Відповідно Тимошенко підтримують 18,8% респондентів, Порошенка – 18,2%.

За лідера партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрія Бойка готові голосувати 10,9% опитаних.

Свіжі президентські рейтинги

Лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка підтримують 8,8% респондентів, лідера Радикальної партії Олега Ляшка 6,1%.

Рейтинг мера Андрія Садового – 4%, Євгена Мураєва – 3,9%, Олександра Вілкула – 2,6%, Ігоря Смешка – 2,4%, Олександра Шевченка – 1,7%.

Рейтинг інших кандидатів – менше 1%.

Соціологічне опитування було проведене з 16 по 23 лютого.

Методом особистого інтерв'ю (face-to-face) соціологи опитали 2047 респондентів у всіх регіонах України, за винятком окупованого Криму і непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей.

Похибка складає 2,2%.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: