fbpx
Сьогодні
17:12 27 Лют 2019

Резонансне розслідування: "Укроборонпром" відсторонив вже двох директорів

"Укроборонпром" відсторонив директорів двох своїх підприємств у зв'язку з резонансним розслідуванням про розкраданні в оборонці.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті "Укроборонпрому".

"Директор ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О. О. Морозова" Олексій Бабіч і директор ДП "Ізюмський приладобудівний завод" Сергій Філоненко відсторонені від своїх посад", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що таке рішення було прийнято "у зв'язку із значним суспільним резонансом, що викликаний оприлюдненою у ЗМІ інформацією".

Водночас у концерні наголошують, що мають на меті забезпечити умови для проведення відповідного розслідування правоохоронними органами.

"Наголошуємо, що ДК "Укроборонпром" у рамках порушених кримінальних проваджень надає слідчим усю необхідну інформацію", – йдеться повідомленні.

Керівництво концерну запевняє, що зацікавлене, аби усі провадження розслідували якомога швидше, а посадові особи, причетні до зловживань, були покарані відповідно до закону.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: