fbpx
Сьогодні
23:13 27 Лют 2019

На батька Катерини Гандзюк чиниться шалений тиск, - активіст

На батька вбитої активістки Катерини Гандзюк, заслуженого лікаря України, Віктора Гандзюка, чиниться шалений тиск: відкрите зовнішнє спостереження, якісь незрозумілі дзвінки і пропозиції про зустрічі, тиск з боку чиновників в Херсоні.

Про це пише один із засновників ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" Роман Сініцин.

"В фейсбук йому (до речі, підпишіться Віктор Гандзюк, після смерті Каті він став туди писати спогади про Катю і по справі) поступають погрози від якихось ботів", – додає активіст.

Сініцин пише, що активістам закидають, що "ми маніпулюємо і використовуємо батька в своїх "передвиборчих цілях", хоча мені здається що це Віктор Михайлович нами маніпулює – що б ми ще більше і радикальніше тиснули".

"Саме Віктор Михайлович на ТСК в Верховній Раді озвучив прізвища трьох замовників вбивства своєї доньки. Озвучив небезпідставно, повірте. Одному з них уже пред'явлена підозра. Інші двоє – з Блоку Петра Порошенка", – зазначає активіст.

Також Сініцин розповів, що Віктор Гандзюк зустрічався з Петром Порошенком.

"З Президентом Віктор Михайлович теж зустрічався, хоча це мало залишитись в таємниці, бо так Віктору Михайловичу обіцяли, але Президент чомусь під час протестів нашої ініцативи в Харкові вирішив домовленістю знехтувати і розказав про зустріч журналістам. В стилі "я зустрічався з батьком, все ОК". Ні не ОК. Бо вбивці і далі в президентській партії і далі займають державні посади", – наголошує активіст.

Знайомтесь, це Віктор Михайлович.Заслужений лікар України, один з кращих в країні спеціалістів в галузі «діабетичної…

Posted by Roman Sinicyn on Wednesday, February 27, 2019

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: