fbpx
Сьогодні
00:32 27 Лют 2019

Хто замовив Гандзюк: затриманих активістів в Одесі відпустили, лишились побої

Фото з акції "Хто замовив Катю Гандзюк" в Одесі біля морвокзалу / Фото: Сергій Стерненко

Двох затриманих активістів Романа Герасимюка та Богдана Копертеха, що брали участь у акції з фаєрами та плакатами"Хто замовив Катю Гандзюк?" біля морвокзалу в Одесі, відпустили. Причину затримання так і не пояснили.

"Нічого не виписували. Причину затримання так і не пояснили. Лишились побої та не лишились особисті речі, які забрала поліція (мазь для спини та підшоломник для водіння мотоциклу)", – повідомив активіст Сергій Стерненко у Facebook.

Також він відповів, чому акція проходила біля американського есмінця. "Щоб більше іноземців, і особливо наших партнерів, знало про непокараних замовників вбивства Катерини Гандзюк.  Ми нічого не порушили, коли проводили мирну акцію. Затримання було протизаконним. І утримання без пояснень причин поліцейськими є теж порушенням закону. Перевищенням повноважень. Чому саме ввечері? Тому що хлопці висловили свою позицію, коли звільнились. Вибачте, але у нас жорстоко вбили подругу. І тероризують активістів. Це ненормально. Тому ми виходимо на акції. Тому ми не мовчимо", – зауважив Стерненко.

Затриманих хлопців відпустили. І Рому, і Богдана. Нічого не виписували. Причину затримання так і не пояснили….

Posted by Сергій Стерненко on Tuesday, February 26, 2019

Нагадаємо, сьогодні в Одесі озброєні автоматами невідомі люди без опізнавальних знаків в публічній зоні Морського вокзалу затримали двох активістів Романа Герасимюка та Богдана Копертеха, що брали участь у акції з фаєрами та плакатами"Хто замовив Катю Гандзюк?". Пізніше одного з активістів відпустили, порвали куртку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: