fbpx
Сьогодні
10:22 27 Лют 2019

Активісти розклеїли проукраїнські листівки в окупованому Криму

В анексованому Росією Криму активісти міжнародного громадського руху #LiberateCrimea розклеїли листівки "Окупація Криму – це дорога в нікуди"

Про це розповів кримський активіст руху #LiberateCrimea, передає "Крим.Реалії".

До "Дня спротиву у Криму російській окупації" були розклеєні листівки з написом "Окупація Криму – це дорога в нікуди" в місцях, де їх можуть побачити перехожі.

Це вже третя акція, організована активістами руху #LiberateCrimea в Криму. До цього вони провели акції "Рішення водної проблеми півострова – деоккупація" і "Міжнародна спільнота ніколи не визнає Крим російським".

«Упевнені, що багато кримчан з радістю сприймуть ці листівки. За нашими спостереженнями, в Криму ростуть проукраїнські настрої», – розповів кримський активіст руху #LiberateCrimea, просив з метою безпеки не називати його ім'я.

26 лютого в Україні пропонують проголосити "Днем спротиву Криму російській окупації".

Цього дня у 2014 році перед будівлею Верховної Ради Криму відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України. Тоді мітингувальникам протистояли проросійські активісти, в тому числі, з партії "Русское единство".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: