fbpx
Сьогодні
15:25 26 Лют 2019

НАБУ проаналізує інформацію журналістів про розкрадання в оборонному секторі

Національне антикорупційне бюро заявило, що проаналізує інформацію журналістів про факти корупції в оборонному секторі та нададуть належну оцінку.

В прес-службі НАБУ нагадали, що вказані у журналістських матеріалах підприємства вже є об'єктами розслідувань, які тривають.

Загалом детективи розслідують корупцію на близько 15 підприємствах оборонно-промислового комплексу в межах кількох десятків кримінальних проваджень.

Детективи #НАБУ проаналізують інформацію про факти корупції в оборонній сфері, викладену в журналістському розслідуванні…

Posted by НАБУ on Tuesday, February 26, 2019

У розслідуванні журналістів йдеться, що член РНБО Олег Гладковський, його 22-річний син Ігор і гендиректор Укроборонпрому Павло Букін причетні до корупційної схеми з виведення з української оборонки близько 250 млн гривень.

Як стверджується, вони організували постачання оборонним підприємствам контрабандних деталей з РФ, а також з українських військових частин за цінами, завищеними в 2-4 рази.

Ігор Гладковський, який фігурує в розслідуванні Bihus.Info відкинув всі звинувачення і пригрозив журналістам судом.

Пізніше він попросив тимчасово призупинити свої повноваження у РНБО.

Президент України Петро Порошенко вимагає від правоохоронних органів провести термінову перевірку інформації журналістів про корупційні схеми в оборонному секторі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: