fbpx
Сьогодні
19:36 26 Лют 2019

На Євробачення таки поїде KAZKA? Freedom Jazz Girls відмовились

Одні з учасників Національного відбору на Євробачення-2019 Freedom Jazz відмовилися від боротьби за представлення України на міжнародному конкурсі. Після відмови від конкурсу переможниці у фіналі MARUV Суспільник мовник має обрати ім'я іншого учасника.

Про це артистки, які зайняли друге місце у фіналі Нацвідбору на Євробачення повідомили на своїй сторінці в Instagram.

"Тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019. Наразі, наш "Cupidon" летить далі. Зараз ми на стадії підписання контракту з європейським промоутером і ведемо перемовини про концертні тури на найближчий час", – заявили у Freedom Jazz.

Дівчата подякували шанувальникам за те, що допомогли посісти друге місце Національного відбору Євробачення-2019.

"Наша головна перемога – це ви! Для вас ми експериментуємо, пишемо пісні, робимо неймовірні постановки і займаємось мистецтвом. Може колись ми ще раз спробуємо свої сили у Національному відборі", – додано у заяві.

Дорогі друзі! Дякуємо за вашу підтримку, любов, хвилювання і за те, що весь час були з нами! Ми безмежно щасливі, що ви допомогли посісти нам 2-ге місце національного відбору Євробачення-2019! Наша головна перемога – це ВИ! Для вас ми експерементуємо, пишемо пісні, робимо неймовірні постановки і займаємось мистецтвом. Може, колись, ми ще раз спробуємо свої сили у національному відборі… Але тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019. Наразі, наш «Cupidon» 💘 летить далі. 🥰 Зараз ми на стадії підписання контракту з европейським промоутером і ведемо перемовини про концертні тури на найближчий час. Тому! Чекаємо вас на наших концертах! 💋 Всім любові! ❤️

Публикация от Freedom Jazz Girls Band (@freedomjazz_official)


Напередодні один з членів журі Андрій Данилко заявив, що після відмови фіналістки MARUV, має представляти Україну виконавець, який посідає друге місце – Freedom jazz.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: