fbpx
Сьогодні
09:06 26 Лют 2019

Колишній політтехнолог Партії Регіонів просить суд про пом'якшення вироку

Адвокати Пола Манафорта, колишнього політтехнолога Партії регіонів і керівника виборчої кампанії Дональда Трампа, просять суддю федерального суду у Вашингтоні призначити йому термін ув'язнення "значно нижче встановленого законом максимуму".

Про це пише Reuters.

Манафорт звинувачується у змові проти Сполучених Штатів, включаючи відмивання грошей, незаконне лобіювання, змову з метою перешкодити правосуддю і спроби чинити тиск на свідків.

Суд у Вашингтоні винесе вирок Манафорту у справі стосовно звинувачень у порушеннях під час лобістської діяльності.

Як наголошується, він може отримати по 5 років покарання по кожному з пунктів, але встановлений максимум за такі злочини  10 років.

"Ми з повагою просимо, щоб Суд виніс вирок значно нижче встановленого законом максимального терміну в цьому випадку", – заявили адвокати Манафорта.

Раніше спецпрокурор Роберт Мюллер, який розслідує втручання РФ у вибори в США, рекомендував суду прийняти до уваги тяжкість злочинів Манафорта під час винесення йому вироку.

Він назвав Манафорта злочинцем, який "неодноразово і нахабно" порушував закон.

Вирок колишньому політтехнологу Партії регіонів оголосять 13 березня.

Звинувачення у податковому та банківському шахрайстві розглядає суд у місті Александрія, штат Вірджинія, він має винести вирок 8 березня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: