fbpx
Сьогодні
12:33 26 Лют 2019

Клімкін сказав, за яких умов можливий мир з РФ

Окрім України перемогу над Росією ніхто не здобуде, але допомога Заходу необхідна, зазначає міністр.

Між Україною і Росією не може бути ніякого миру, поки країна-агресор не виведе свої війська і не звільнить захоплені українські території. Про це заявив в ефірі одного з українських телеканалів міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Він подякував міжнародним партнерам за підтримку, однак зазначив, що замість України перемогу над Росією ніхто не здобуде, тому цю проблему потрібно вирішувати, в першу чергу, самим. Але міністр все ж визнає, що в нинішніх реаліях без допомоги Заходу не обійтися.

"Хтось каже мир, перемир'я – грає словами … Я вважаю, що мир з Росією, – і я це відповідально кажу – може настати тільки і виключно після деокупації і Донбасу, і Криму. У нас, можливо, будуть періоди якось – перемир'я, переговорів і іншого, але до звільнення всього Криму ніякого миру з Росією бути не може. Це дуже важлива теза, яку все повинні розуміти. Я вірю, що у нас є тільки один шанс, – у нас є шанс стати великою, потужною, безпечною і економічно потужною державою. І ми повинні та можемо повернути Крим ", – сказав Клі мкін.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: