fbpx
Сьогодні
11:15 26 Лют 2019

Ірина Луценко прокоментувала розслідування про розкрадання в оборонці

За її словами, Укоборонпром і перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський подаватимуть до суду на журналістів через оприлюднення результатів розслідування

Поки невідомо про результати розслідування НАБУ щодо нібито розкрадання в оборонній сфері, тому "Укроборонпром" і перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський подаватимуть до суду на журналістів за випуск програми "Наші гроші" №257-258. Таку заяву зробила представник президента в парламенті Ірина Луценко у вівторок в кулуарах парламенту, про це повідомляє "112 Україна".

"Ці розслідування велися журналістом в 2015 році. У нас створено Національне антикорупційне бюро і відповідні антикорупційні органи. Наскільки я знаю, розслідування велося по сьогоднішній день, і ніяких фігурантів, жодної справи, ніяких звинувачень, ніяких підтверджень ніхто не чув, не бачив і результатів Антикорупційного бюро щодо цього розслідування ми не бачили", – сказала Ірина Луценко.

Вона також анонсувала судові позови.

"Укроборонпром" буде подавати в суд на це розслідування цього журналіста. Особисто Гладковський буде подавати в суд для того, щоб журналіст або спростував, або підтвердив, або надав незаперечні факти ", – повідомила представник президента в парламенті.

Нагадаємо, "Наші гроші" опублікувала випуск програми під назвою "Друзі президента крадуть в оборонці (секретні листування)".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: