fbpx
Сьогодні
11:25 26 Лют 2019

Гриценко назвав, кого запропонує на пост глави МЗС у разі перемоги на виборах

Гриценко запропонує на пост глави МЗС депутатку Світлану Заліщук. За словами політика, депутатка має гідну освіту, пройшла шлях журналістики і правозахисної діяльності.

Кандидат у президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко в разі перемоги на виборах має намір призначити міністром закордонних справ України народного депутата Світлану Заліщук (обрана за списком "Блоку Петра Порошенка").

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Наступним міністром закордонних справ буде жінка – Світлана Заліщук. Це мій кандидат на пост міністра закордонних справ", – заявив Гриценко.

За словами політика, Заліщук має гідну освіта, яку вона здобувала в Україні та за кордоном, займалася журналістикою, правозахисною діяльністю і брала участь в русі "Стоп цензурі!", "ЧЕСНО", "Реанімаційному пакеті реформ".

Нагадаємо, Анатолій Гриценко раніше розповів, що Службу безпеки України в разі його президентства очолить колишній перший заступник глави СБУ Віктор Трепак, а міністром оборони буде полковник запасу Іван Апаршин.

Також лідер партії "Громадянська позиція" заявив, що в разі своєї перемоги на виборах призначить головою Національного банку України професора Олександра Савченка.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: