fbpx
Сьогодні
16:04 25 Лют 2019

ТСК у справі Гандзюк проситиме ВР продовжити роботу

Всі члени комісії одноголосно підтримали рішення про продовження роботи

У Верховній раді України завтра, 26 лютого, можуть представити проміжний звіт Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування нападів на громадських активістів, зокрема, щодо вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк. Про це повідомив голова ТСК, народний депутат Борислав Береза, передає РБК-Україна.

За його словами, постанова про продовження строку роботи ТСК вже зареєстрована у Верховній раді.

"Сплив термін, відвіданий на роботу нашої ТСК. Саме тому я прошу, щоб Тимчасова слідча комісія з розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших активістів могла зачитати проміжний звіт у Верховній раді. Прошу у вівторок поставити це на голосування", – повідомив Береза.

За його словами, всі члени комісії одноголосно підтримали рішення про продовження роботи.

"Прошу підтримати продовження строку роботи ТСК під час голосування за це питання в сесійній залі. Адже важливо завершити розпочату роботу", – заявив Береза.

У свою чергу перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко відповіла, що проміжний звіт вже може бути розглянутий у сесійній залі.

"Як член комісії хочу сказати, що ми готові до звіту", – додала Геращенко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: