fbpx
Сьогодні
12:08 25 Лют 2019

Стало відомо, коли депутати розглянуть "мовний закон"

За словами Парубія, уже підготовлено таблицю правок до другого читання закону

У четвер, 28 лютого, Верховна рада розгляне допрацьований до другого читання законопроект про функціонування української мови як державної – "мовний закон". Про це повідомив голова Ради Андрій Парубій, передає РБК-Україна.

За його словами, у середу народні депутати можуть розпочати розгляд поправок до законопроекту про так званий "спліт", щоб проголосувати його у четвер.

"Також у четвер пропонується, щоб ми розглянули проект закону №7473 щодо внесення змін до Митного кодексу України. Цей закон і важливий для виконання Угоди про Асоціацію… На сьогодні я можу сказати, що і комітет, і юридичне управління уже завершили розгляд і підготували таблицю. Я пропоную, щоб ми у четвер перейшли до блоку з питань культури, до розгляду питання про державну мову", – повідомив Парубій.

Нагадаємо, раніше Парубій розповів, що парламент не буде розглядати інші законопроекти до прийняття "мовного закону". Так, спікер ВР допускає, що цей законопроект не буде розглянутий за один день.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: