fbpx
Сьогодні
10:33 25 Лют 2019

Maruv запросили виступити від Росії на Євробаченні-2020

Напередодні артистка перемогла на національному відбірковому конкурсі. Однак Національна суспільна телерадіокомпанія України взяла паузу, щоб прийняти остаточне рішення.

Приводом для цього стали концерти виконавиці в Росії.

Вердикт винесуть через пару днів. Як повідомив радіостанції «Говорить Москва» продюсер Йосип Пригожин, Maruv слід відправити на «Євробачення» в наступному році як учасника від Росії.

"Я вважаю, що Maruv не варто засмучуватися. У неї божевільний потенціал. Вони [українці] придурки, вони не вміють пишатися своїм героями. Ми повинні надати їй майданчик: від Росії на наступний рік нехай виступає, і показати всім "фак". Вона з хорошим потенціалом. У них дуже креативний проект. Як продюсер, із задоволенням з таким би проектом працював. Якщо вони [Україна] відмовляються від цього – вони повні ідіоти».

Раніше віце-прем'єр України В'ячеслав Кириленко назвав «Євробачення» частиною «гібридної війни». Він закликав артистів, які гастролюють по Росії, самостійно відмовитися від участі в конкурсі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: