fbpx
Сьогодні
19:34 25 Лют 2019

MARUV прокоментувала рішення щодо участі у Євробаченні

Я – громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я – музикант, а не бита на політичній арені.

Так співачка MARUV на своїй сторінці у Facebook прокоментувала результати перемовин із НСТУ.

За словами співачки, зустріч з НСКУ тривала близько семи годин, в результаті якої, вони так і не дійшли згоди двох сторін.

MARUV нагадала, що за кілька годин до жеребкування її попросили брати участь у Національному відборі на "Євробачення — 2019". Я погодилася і виграла, і з великою гордістю готова була представляти свою рідну країну — Україну на міжнародній пісенній арені, зазначила вона.

MARUV

"Як раніше я говорила, відмова від концертів в Росії не була для нас принциповою. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я — громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я — музикант, а не бита на політичній арені", — написала MARUV.

Співачка закликала шанувальників "прийняти цей факт і не йти на конфронтацію".

"Це даність сьогоднішнього дня. Я хочу дарувати свою творчість без цензури. Завтра я прокинуся з новими силами — перемагати і популяризувати свою музику в світі", — додала вона.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: