fbpx
Сьогодні
11:21 25 Лют 2019

У Києві відбудеться 30-й парад спортивних танців

Міжнародний фестиваль спортивних танців Парад надій прикрасить столицю на початку весни

9-10 березня у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (проспект Перемоги, 40-Б) відбудеться ХХХ ювілейний фестиваль зі спортивного танцю «Парад надій 2019».

Організатори фестивалю – Школа танців Федорчук, Асоціація спортивних танців України за підтримки Групи компаній «Фокстрот».

Організатори очікують близько 1000 пар спортсменів, які протягом двох днів розіграють 300 медалей у 6-ти відділеннях, у віковій категорії від «Супер-бейбі» (4-5 років) до «Сеньйорів» (від 55 років). Гострою очікується боротьба за незмінний щорічний «Кубок Фокстроту» на краще виконання однойменного танцю від генерального партнера фестивалю Групи компаній «Фокстрот» та Геннадія Виходцева.

Традиційно до змагань запрошуються українські та іноземні танцювальні пари та судді.

Детальніше про умови участі за посиланням.вальс

– Підтримуючи Парад надій, ми інвестуємо в розвиток вітчизняних спортивних танців, у реалізацію надій сотень українських спортсменів на гідну оцінку своєї праці від кращих суддів України та світу, – коментує генеральний директор ГК Фокстрот Геннадій Виходцев, партнер турніру протягом 17 років.

Подарунком для всіх учасників церемонії відкриття змагань стане неймовірний виступ однієї з найуспішніших сучасних пар у світі спортивного танцю – італійців Емануеля Солді та Елізи Насато, 8-разових чемпіонів «Italian Professional», фіналістів «World championships», «European Finalist UK and Blackpool open professional», «World Masters», фіналістів найбільшого турніру в Альберт-холі в Лондоні, турніру «Taipei Open Championship», бронзових призерів чемпіонату Європи та чемпіонів Італії.

Учасники «Параду надій» отримають подарунки від ТМ «Сандора» та «Сандорик», ТМ «Гулівер Країна», ТМ «Секунда», «Oriflame», туристичного агентства «Перший туристичний центр» та інших.

«Рубрика» є офіційним інформаційним партнером заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: