fbpx
Сьогодні
Відео 15:15 24 Лют 2019

У 10 містах України пройшла акція "Зніми хутро назавжди"

10 міст України – від Львова до Харкова, від Тернополя до Дніпра – сьогодні вийшли на Всеукраїнську антихутряну акцію.

Організатори заходу — рух UAnimals закликає людей відмовитися від натурального хутра, а також просить парламентарів ухвалити законопроект №10019 про заборону виробництва хутра в Україні, а дизайнерів – відмовитися від використання виробів з хутра при створенні колекцій одягу.

Учасники акції тримали плакати "Натуральна шуба – 55 вбивств", "Твоя шуба кричала перед смертю", "Я не шапка, я жива" і "Хутро належить тваринам".

Зніми хутро назавжди

Ми це зробили!10 міст України відгукнулися на заклик UAnimals та вийшли на Всеукраїнську Антихутряну акцію. Разом ми…

Posted by Oleksandr Todorchuk on Sunday, February 24, 2019

В Харкові пройшла всеукраїнська акція "Знімай хутро назавжди".Цю акцію підтримали одночасно десять міст України.

Posted by Марина Суркова on Sunday, February 24, 2019

Тернопіль виходить на Всеукраїнську антихутряну акцію!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Львова до Харкова, від Києва до Дніпра. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Дніпро долучається до Всеукраїнської антихутряної акції!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Львова до Харкова, від Тернополя до Одеси. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Полтава виходить на Всеукраїнську антихутряну акцію!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Львова до Харкова, від Тернополя до Дніпра. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Одеса долучається до Всеукраїнської антихутряної акції!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Львова до Харкова, від Тернополя до Дніпра. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Львів вийшов на всеукраїнську антихутряну акцію!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

 

Миколаїв виходить на Всеукраїнську антихутряну акцію!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Києва до Харкова, від Тернополя до Дніпра. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Наживо з Києва!В ці хвилини проходить Всеукраїнська антихутряна акція "Знімай хутро назавжди!". За ініціативи гуманістичного руху UAnimals подія одночасно проходить у десяти містах: від Львова до Дніпра, від Тернополя до Одеси. Ми зібралися, аби надихнути людей відмовитися від кривавого матеріалу та закликати владу заборонити хутряні ферми.Долучайтеся та поширюйте!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Активісти заявляють, що хутряні ферми забруднюють екологію, тому що при вирощуванні тварин використовують антибіотики, які потім, після неналежної утилізації відходів та решток тварин, потрапляють у ґрунт. Унаслідок цього поширюються бактерії, які є збудниками сепсису та пневмонії.

Крім того, при обробці шкіри тварин використовуються шкідливі хімічні елементи, зокрема, алюміній, хлор, хлорбензол, мідь, свинець, метанол і формальдегіди, які також потрапляють у ґрунт і можуть призводити до тяжких захворювань у людей.

Учасники акції апелюють до того, що від хутряних ферм відмовилися уже понад десять країн, серед яких – Великобританія, Австрія, Японія і Австралія.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: