fbpx
Сьогодні
15:56 24 Лют 2019

"Жовті жилети" у Франції: у суботніх протестах взяли участь 46 тис. осіб

Вчора, 23 лютого, 46 тисяч французів вийшли на 15-у хвилю антиурядових акцій протесту руху "жовтих жилетів" відразу у декількох містах Франції.

У Парижі на вулиці вийшли 5,6 тисяч учасників руху "жовтих жилетів", повідомляє BFM TV.

Зазначається, що кількість протестувальників вчора була більшою, ніж тиждень тому, коли на вулиці Франції вийшли 41,5 тис. протестувальників, з яких 5 тисяч – у Парижі.

Нагадаємо, що вчора,  23 лютого, у Франції розпочалася 15-та хвиля антиурядових акцій протесту руху "жовтих жилетів". У Парижі декілька сотень протестувальників зібралися поблизу Тріумфальної арки, щоб влаштувати марш кварталами міста.

Французькі правоохоронці затримали 44 учасника антиурядових акцій протесту руху "жовтих жилетів". У французькій столиці Парижі поліція затримала 14 протестувальників, ще щонайменше 15 учасників акції протесту "жовтих жилетів" були затримані у Ренні, з них 12 були заарештовані.

Пізніше стало відомо, що у Парижі поліція заарештувала 28 учасників руху "жовтих жилетів". В ході затримання двоє протестувальників отримали поранення.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: