fbpx
Сьогодні
23:35 23 Лют 2019

"Ти представляєш цілу країну і маєш відповідати за всіх нас": журі нацвідбору про політичну позицію на Євробаченні

Члени журі національного відбору розповіли, що для них важливіше на конкурсі: виконання пісні чи політична позиція.

Своїми думками вони поділились у прямому ефірі фіналу Нацвідбору, відповідаючи на запитання ведучого Сергія Притули, передає Еспресо.TV.

Так, співачка Джамала зауважила, що для неї однаково важливі і пісня, і шоу, і позиція артистів.

"Коли ти просто співаєш, несеш себе як артист, ти можеш співати де завгодно і висловлювати свою позицію. А якщо ти приходиш на конкурс і представляєш цілу країну, ти маєш відповідати за всіх нас. Тому я вважаю, що позиція важлива", – сказала артистка.

Вона також додала, що заплановані заходи Євробачення включають в себе і прес-конференції, на яких потрібно буде чітко відповідати на всі питання про країну, про стан в країні. "І неважливо, про що ти співаєш. Ти виходиш з конкретним прапором і під конкретний гімн", – зауважила Джамала.

Андрій Данилко такої ж думки і зазначив, що політична позиція не менш важлива за пісню.

Євген Філатов підсумував: "Я погоджуюсь з Джамалою, що під час конкурсу розмов і інтерв'ю буде більше, ніж співу, і це дуже важливо".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україну на Євробаченні 2019 представлятиме MARUV.

Анна Корсун, відома як MARUV, анонсувала сольні концерти в Росії, заплановані на квітень цього року. На рекламних постерах зазначено, що 6 квітня MARUV виступить в Москві, в концертному залі "Известия Hall", а 12 квітня дасть концерт у Санкт-Петербурзі.

Віце-прем'єр, міністр культури В'ячеслав Кириленко наголосив, що історія із учасником Євробачення від України ще не завершена.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: