fbpx
Сьогодні
14:51 23 Лют 2019

Троє британських міністрів хочуть відкласти Brexit

Фото digitalmusicnews.com

Tроє членів британського кабінету міністрів підтримують відтермінування Brexit в разі, якщо парламент не підтримає нову угоду прем'єрки Терези Мей з ЄС.

Про це пише Reuters.

Міністр у справах бізнесу Грег Кларк, міністр праці і пенсій Ембер Радд і міністр юстиції Девід Гок виклали свої погляди у статті під назвою «Якщо ми не укладемо угоду наступного тижня, то повинні відкласти Brexit».

«Brexit не допоможе новій незалежній Британії сміливо увійти у ширший світ. Навпаки, стрімкий вихід з ЄС 29 березня зробить нашу країну біднішою, менш безпечною і може навіть призвести до її розколу», – написали вони, натякаючи на сепаратистські домагання Шотландії.

«Наша економіка зазнає збитків як у короткостроковій,так і у довгостроковій перспективі. Ціни зростуть, бізнес, що залежить від термінових поставок буде зруйновано, спостерігатиметься відтік інвестицій», – зазначили автори.

Вони закликали парламентарів-консерваторів підтримати угоду, укладену Мей, інакше Brexit, ймовірно, буде відтерміновано.

Раніше прем'єрка пообіцяла, що якщо вона не укладе угоду з Євросоюзом до 27 лютого, парламент зможе проголосувати за те, що робити далі.

Ані серед лейбористів, ані серед консерваторів немає єдності щодо того, як Британія вийде з ЄС і чи вийде вона взагалі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: