fbpx
Сьогодні
13:25 22 Лют 2019

Будівлю НМУ ім. Богомольця намагались захопити люди Амосової, - МОЗ

Водночас у відомстві наголосили, що не підтримують протиправні дії та вживатимуть всіх необхідних заходів в межах чинного законодавства.

У Києві в п'ятницю, 22 лютого, відбулася чергова спроба екс-ректора Катерини Амосової та її прихильників потрапити в будівлю ректорату НМУ ім.О.О.Богомольця. Про це повідомив в.о. ректора НМУ ім. О.О. Юрій Кучин, передає Тиждень.ua

"Близько 8 години ранку біля адміністративної будівлі університету Катерина Амосова та люди спортивної зовнішності намагались потрапити в будівлю НМУ ім. О.О. Богомольця, не маючи для цього жодних законних підстав", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, працівники університету викликали поліцію.

"Не дочекавшись приїзду поліцейських, Катерина Амосова та її прихильники зникли, а після від'їзду поліцейських знову повернулися. Сьогодні рада трудового колективу та ректорат НМУ ім. О.О.Богомольця обговорить ситуацію, що склалась, свою позицію і подальші дії", – заявили в МОЗ.

Водночас у відомстві наголосили, що не підтримують протиправні дії та вживатимуть всіх необхідних заходів в межах чинного законодавства.

Як повідомлялося, 1 жовтня Міністерство охорони здоров'я вдруге звільнило Катерину Амосову з посади ректора Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. 8 січня МОЗ Катерину Амосову.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: