fbpx
Сьогодні
17:00 21 Лют 2019

Велика мережа магазинів одягу припиняє роботу в Україні

З 1 березня велика мережа магазинів одягу Monton припиняє роботу в Україні.

Генеральний директор компанії Балтика Ритейл (розвивала мережу Monton) Максим Чечелєв розповів, що рішення було прийнято в зв'язку з незадовільними показниками роботи в Україні, повідомляє LIGA.net.

На початок 2019 року Monton керувала 16 магазинами в Україні. За минулий місяць були закриті 14 магазинів. Зараз у компанії залишилося всього два об'єкти – в ТЦ Глобус та InSilver на Позняках. Вони будуть закриті з 1 березня.

Мережа не планує розпродавати усі товари за дуже низькими цінами, непродані залишки передадуть в магазини в країнах Балтії.

Естонська компанія Baltika Group відкрила свій перший магазин Monton в Україні в 2000 році. Бренд Monton належав естонській компанії AS Baltika Grupp.

У 2014 році концерн Baltika Group, який розвивав мережу на території України, продав свій український підрозділ Балтика Рітейл компанії Бориса Лойфенфельда Osaühing Ellipse Group. В офіційному повідомленні естонської компанії йшлося, що рішення було прийнято у зв'язку зі складною обстановкою в Україні і Росії. Сума угоди – 1,25 млн євро, виплатити цю суму покупець зобов'язався протягом п'яти років. Новий власник мережі планував розвивати бізнес на території України, але не склалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: