fbpx
Сьогодні
21:18 21 Лют 2019

У США суд призначив дату винесення вироку Манафорту

Суд у штаті Вірджинія (США) призначив на 8 березня винесення вироку колишньому керівнику передвиборчого штабу Дональда Трампа Полу Манафорту.

Суд винесе вирок 17:00 за київським часом, передає CNBS.

В кінці січня він відклав оголошення вироку на невизначений термін. Воно повинно було відбутися 8 лютого. Згідно з постановою, тоді причина полягала в тому, що одночасно справу проти Манафорта розглядається також в суді Вашингтона.

На початку лютого суд округу Колумбія призначив на 13 березня винесення вироку Манафорту.

Нагадаємо, Пол Манафорт пішов на угоду зі слідством і визнав себе винним у змові проти США і перешкоджанні правосуддю. Також Манафорт попередньо дав згоду на угоду зі спецпрокурором Робертом Мюллером.

Слідство вважає, що за роботу політичного консультанта в Україні Манафорт заробив більше 60 млн дол., проте офіційно він задекларував 14 млн дол. доходів за 2010-2014 роки. Раніше слідча група представила більше 300 документів, які розкривають деталі співпраці Манафорта з Партією регіонів та "Опозиційним блоком".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: