fbpx
Сьогодні
Фото 19:15 21 Лют 2019

"Хто замовив Гандзюк": активісти запалили файєри під судом по справі Мангера

Під будівлею Київського апеляційного суду, де розглядали апеляцію на запобіжний захід голові Херсонської областної ради Владиславу Мангеру, учасники ініціативи "Хто замовив Катерину Гандзюк" запалили файєри.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Активісти вимагали покарати винних у вбивстві Гандзюк.

"Жоден із аж 5 адвокатів мангера не зміг сьогодні забезпечити йому захист та не з'явився на розгляді своєї скарги в суді. Сторона ж обвинувачення не здогадалася викликати безкоштовних адвокатів і всі тихо погодилися перенести розгляд на 28 лютого, 16.45. Ми ж твердо заявляємо, що прийдемо і 28 лютого, і коли-завгодно, аби всі вбивці Каті Гандзюк були покарані", – написали у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?".

Раніше повідомлялося, що суд переніс розгляд апеляційної скарги по справі Мангера на 28 лютого. На засідання не прибули захисники підозрюваного.

Батько Катерини Гандзюк після засідання заявив, що боїться за свою безпеку.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: