fbpx
Сьогодні
21:26 20 Лют 2019

Знай наших: Юлія Журавок завоювала першу медаль на ЧЄ з біатлону

У другій гонці прем'єрного змагального дня чемпіонату Європи з біатлону представниця України потрапила на п'єдестал пошани.

Про це передає УНН.

В індивідуальній жіночій гонці Юлія Журавок лише одного разу (на другому вогневому рубежі) не зуміла закрити мішень та дійшла до фінішу з другим, срібним, часом: +32,3 з відставанням від чемпіонки Ханни Еберг із Швеції. Бронзова нагорода дісталася господарці змагань – білорусці Ірині Кривко.

Ще дві українки увійшли до двадцятки найсильніших. По 5 промахів завадили Валентині Семеренко та Анастасії Меркушиній поборотися за більш високі місця: Валентина 11-та, Анастасія 18-та.

Натомість Ольга Абрамова показала тільки 47-й результат (5 хиб), а Віта Семеренко – 51-й (7).

Зауважимо, що завтра українська команда продовжить виступи на чемпіонаті Європи одиночним мікстом і змішаною естафетою.

Нагадаємо, з 20 по 24 лютого у білоруських Раубічах проходить чемпіонат Європи з біатлону.

До складу збірної України на ЧЕ-2019 увійшли серед жінок Анастасія Меркушина, Віта Семеренко, Валя Семеренко, Юлія Журавок, Яна Бондар, Надія Бєлкіна, Ольга Абрамова, а серед чоловіків – Дмитро Підручний, Артем Прима, Сергій Семенов, Артем Тищенко, Тарас Лесюк, Руслан Ткаленко, Антон Дудченко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: