fbpx
Сьогодні
10:20 20 Лют 2019

У червні запустять потяг з Мукачева до словацького Кошице

Тестовий рейс за цим маршрутом поїде 2 квітня

Українські та словацькі залізничники досягли домовленості про запуск нового залізничного маршруту Кошице – Чоп – Мукачево з червня цього року. Про це в Facebook повідомив голова правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Ми поки обережні в датах, але попередні домовленості такі: вже в червні" Укрзалізниця "запустить потяг Мукачево – Кошице. Тестовий рейс за цим маршрутом поїде через кілька місяців – 2 квітня", – написав Кравцов.

У прес-службі компанії відзначають, що графік поїзда буде складено таким чином, щоб пасажири могли запланувати маршрути з пересадками: зі станції Кошице – на поїзди до Праги і Братислави; зі станції Мукачево – на поїзди в Запоріжжі, Львів, Харків, Київ, Ужгород, Лисичанськ, Одесу та інші міста.

"У минулому році ми вдало запустили рейс до Будапешта, теж євроколію. Наміри свої не змінюємо – саме українське Мукачево має стати потужним пасажирським хабом для подорожей по Європі", – додав голова правління "Укрзалізниці".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: